Ücretsiz Antrenman Programları

Sabit tempolu egzersizlerden sıkılmadınızmı? O zaman antrenmanlarınıza çeşitlilik katma zamanı geldi. Sporium sitesinde bulunan bir çok antrenman seçeneğiyle programlarınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz. Kaslarınızı güçlendirmek ve hızınızı arttırmak için Piliometrik patlama egzersizleri uygulayarak, kan akışını hızlandırıp deli gibi yağ yakımı sağlayabilirsiniz. Güç ve kuvvet antrenmanı ile daha güçlü olabilir, yada başka bir antrenman çeşidi olan ip atlama metotlarını uygulayabilirsiniz. Amacınız yağ yakımı ise bir çok seçenek mevcut. Rutin egzersizler bir süre sonra sıkıcı gelebilir bu durumda değişiklik yapmak programlarınıza hareket katacaktır. 

Evde Vücut Geliştirme Programı




Kalori yakmak için kaldırımları aşındırmanız gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Haftalık programlarınızın arasına yüzme aktivitesini ekleyebilirsiniz. Yüzmenin faydaları bildiğiniz gibi oldukça fazladır. Kas ve eklemlerin gelişmesini sağlayan yüzme metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını kolaylaştırır. Yüzmenin faydaları sayesinde kas kütlenizi artırabilir, metabolizmanızı ateşleyebilir ve vücudunuzun tamamını çalıştırabilirsiniz. Yüzme rahatlatıcı bir egzersiz olduğundan ruh ve sinir sağlığına oldukça faydalıdır. Yüzme egzersizleri yaparak beden sağlığınızı ve ruhsal sağlınızı düzene sokabilirsiniz.

Bisiklet sürme ve trekking ve patika koşusu gibi aktivitelerde oldukça eğlencelidir. Haftalık programlarınızda mutlaka bunlara da yer vererek antrenmanlarınıza eğlence katabilirsiniz Spor yapmak sadece rutin egzersizler yapmak değildir. Araya çeşitli egzersizler katarak hem kaslarınızı geliştirip hemde yağ yakımını hızlandırarak muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz.


Sporium Örnek Fitness Programları

En İyi Kol Kası Geliştirme Hareketleri


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Workout Plan Creator

VAKUM POŞETİ